Cautare

1082 de rezultate pentru "mireille asterid popa" (4.35 secunde)
Ultimul punct al ordinii de zi l-a reprezentat alegerea presedintelui de sedinta pentru urmatoarele trei luni, in persoana consilierului local PSD Florin Popa.
Trecand peste acest episod, de mentionat ca, tot ieri, in cadrul conferintei de presa, Elena Udrea a dezvaluit faptul ca cei trei exclusi din PD-L (Danut Moisoiu, Narciz Amza si Madalina Popa) ar urma sa se inscrie in PSD.
In topul absenteistilor mai figureaza Crin Antonescu (PNL) - 5%, Bogdan Ciuca (PC) - 14%, Daniela Popa (PC) - 33% si Miron Mitrea (PSD) - 43%.
In sala au putut fi observati Danut Moisoiu, Madalina Popa, Mihai Bobe, Dumitru Duna, Vladimir Colteanu, Marian Dobre (exclusi joi seara din PD-L, cu exceptia lui Moisoiu, care a fost exclus acum o luna).
La rindul sau, Madalina Popa, care a fost aleasa consilier local PD-L si ulterior exclusa din partid, a afirmat, marti, ca membrii nu au fost consultati pentru deciziile luate de promovarea in functii de conducere a unor persoane precum Ion Popescu sau Dorel Onaca.
Liderul conservator Daniela Popa considera ca asumarea raspunderii Guvernului pentru majoritatea legilor care vizau reforma in Justitie, fara ca acestea sa fie dezbatute in plenul celor doua Camere ale Parlamentului, a dus la esecul de astazi.
Primarul Dumitru Nicolae era bucuros ieri ca, in sfarsit, persoana menita de el inca din primele minute de dupa alegeri, social-democratul Florin Popa, a ajuns city-manager, acesta fiind inlocuit in Consiliul Local de urmatorul pe lista, social-democratul Nicolae Rainea. ... A participat un singur candidat, Florin Popa.
Pe de alta parte, conservatorii, prin vocea presedintelui Daniela Popa, au spus ca e mai mult ca sigur ca vor avea un candidat pentru un colegiu de deputat la Constanta.
Eugen Nicolicea si Valer Dorneanu (PSD), Ioan Oltean (PD-L), Lucian Bolcas (PRM); secretari: Valeriu Zgonea (PSD), Dan Radu Rusanu (PNL), Daniela Popa (PC),Valeriu Tabara (PD-L), chestori: Cornel Popa
Geoana a fost propus drept candidat pentru functia de premier de catre liderul PC Daniela Popa si de presedintele Consiliului National al PSD Adrian Nastase.
Anuntul acestei manifestari a fost facut de deputatul Cornel Popa, presedintele organizatiei judetene a PNL Bihor. ... Cred ca este o recunoastere a rezultatelor bune pe care filiala noastra le-a inregistrat in ultimii sapte ani", a declarat Popa.
Au avut o contributie "buna" La capitolul "contributie buna" au fost trecuti deputatii Eduard Hellvig (ex-PC, acum PNL), Claudiu Pop (PSD) si Cornel Popa (PNL), precum si senatorul Verginia Vedinas (PRM).
Presedintele PNL Bihor, senatorul Cornel Popa (foto dreapta), a anuntat ca ar prefera sa ajunga la o intelegere cu PDL. ... Cornel Popa are si o viziune proprie a ceea ce ar trebui sa insemne democratia in Romania.
Hasotti a obtinut doar 540 de voturi, cu 70 mai putine decat ultimul "admis" in BPC, necunoscutul Cornel Popa, care a primit 610 voturi.
El a subliniat ca salariile angajatilor CFR ar putea fi crescute la nivelul muncii fiecaruia.FNFMC se opune disponibilizarilor de personalBerceanu a mai spus ca exista o reducere in ceea ce priveste traficul de calatori si marfa, iar trenurile nu pot sa circule goale si sa se mentina personalul care nu are ce face.Organizatiile reprezentative au fost invitate ieri, la ora 12.30, la sediul ministerului pentru a discuta problematica referitoare la restructurarea feroviara cu directorii generali si subsecretarul de stat Constantin Axinia.Federatia Nationala Feroviara Miscare Comercial (FNFMC) a mai anuntat ca se opune categoric disponibilizarilor de personal si va uza de toate formele legale de protest pentru a mentine locurile de munca.Potrivit liderului de sindicat FNFMC, Gheorghe Popa, in program nu se prevede nici o forma de protectie sociala pentru personalul disponibilizat.
Autoritatile locale din Segarcea - Dolj intentioneaza sa dezvolte un parc industrial pentru a aduce investitori in oras, a anuntat primarul Nicolae Popa. ... Suprafata pe care o avem la dispozitie este de zece hectare", a spus Popa.
Al doilea post de vicepresedinte al Parlamentului va fi oferit opozitiei, a declarat presei Svetlana Popa, consilier municipal din partea comunistilor, la iesirea de la plenara Comitetului Central al PCRM.
Medicul Marius Popa, seful Serviciului Judetean de Medicina Legala (SJML), a declarat, pentru cotidianul "Replica" de Constanta, faptul ca, in primele sase luni ale acestui an, au fost testate 560 de persoane, cu 90 mai putine fata de aceeasi perioada a anului trecut. ... Popa.
Gore) Daniela Popa (PC), care a condus sesiunea de ieri de declaratii politice, a declarat ca nu a sesizat nimic neobisnuit. Cei 10 deputati prezenti au apaudat mecanic, iar Daniela Popa i-a si multumit Adrianei Saftoiu.
Aristotel Cancescu, Daniel Chitoiu, Mircea Diaconu, Victor Paul Dobre, Relu Fenechiu, Raducu Filipescu, Lucian Iliescu, Rares Manescu, Vlad Moisescu, Norica Nicolai, Cornel Popa, Dan Radu Rusanu, Romeo Stavarache, Varujan Vosganian si Mihai Voicu.
google-analytics.com